Navetanvintti

Navetanvinttimme on Kavalton maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Tämä tunnelmallinen vintti on aivan tilan pihapiirissä ja se soveltuu mainiosti 70–180 hengen tilaisuuksiin. Oletpa järjestämässä häitä, syntymäpäiviä, myyjäisiä, pikkujouluja tai vaikka sukujuhlia, ota meihin yhteyttä ja tule tutustumaan.

Navetanvintti yrityksille

Lue lisää

Päärakennus

Kavalton tilan kaunis päärakennus on rakennettu vuonna 1870. Se ei toki ole enää vanhalla mallillaan, vaan vuonna 1924 se on muutettu nykyiseen asuunsa. Rakennus huokuu 1900-luvun alun tunnelmaa, käsinmaalattuineen tapetteineen ja kakluuneineen.

Päärakennus sopii erityisen hyvin tunnelmallisiin perhejuhliin ja juhlaviin illallisiin. Täällä voit järjestää tilaisuuden 10 – 40 henkilölle.

Tuurunlinna

Tuurunlinna on uljas hirsirakennus kallioisessa mäntymetsässä. Se soveltuu juhlapaikaksi kesällä enintään 90 hengelle ja talvella juhlapaikaksi enintään 70 hengelle.Lue lisää

Tuurunlinnassa voit todella kokea olevasi metsän kuninkaallinen.

Isännän savusauna

Savusaunoistamme pienempi sijaitsee pihapiiristä n. 500 m päässä metsässä. Saunaan mahtuu yhtä aikaa yli 20 henkilöä. Löylyistä pääsee nopeasti pulahtamaan lampeen ja talvella myös avantoon. Saunatuvassa mahtuu ruokailemaan maksimissaan 10 henkeä, terassilla kesäaikaan 15 henkeä. Katetulla lasiterassilla on myös mukava vilvoitella saunan jälkeen. Käytössä kaksi erillistä pukeutumistilaa, sauna on yksi yhteinen.Lue lisää

Riekkotupa

Savusaunan vieressä sijaitseva erillinen tupa, jossa on parvi majoitusta varten. Riekkotupa on erityisen tunnelmallinen paikka esimerkiksi hääyön viettoon.

Kysele lisää Kavalton tilan hääyöpaketista osoitteesta kavalton@kavaltontila.com

Riekkotuvassa on todella hieno tunnelma!

Tuurun savusauna

Lammen toisessa päässä sijaitseva Tuurunsavusauna on Isännänsavusaunaa suurempi, samaan aikaan löylyihin mahtuu jopa 35 henkilöä. Lasitettu välitila antaa mukavasti lisä tilaa ja saunatuvassa mahtuu oleskelemaan / ruokailemaan max. 27 hlöä.

Tuurun savusaunan tupa soveltuu myös koulutuskäyttöön. Kokousvarustelu käytössänne.

Lisätilaa Tuurunsaunalla antaa Taijan tupa, jota voidaan käyttää pukeutumistilana, ryhmätyötilana tai majoituskäyttöön.

Taijan tupa

Tuurun savusaunan vieressä lisätilaa antaa Taijan Tupa. Sitä voidaan käyttää pukeutumistilana ja

majoittumaan mahtuu max 6 henkeä.

Tilaa jopa kuudelle hengelle yöpyä!

Kota

Lappalaismallisessa kodassa voi istua tulien äärellä tunnelmoiden noin 15 henkilöä.

Nuotioruokailu onnistuu perinteisellä tyylillä.

Kota on tunnelmallinen tila erityisesti talvella, ja täällä pääsetkin helposti lähelle Lapin taikaa ja tunnelmaa!

Elävän tulen äärellä – Tähtitaivaan alla

Laavu

Metsälaavumme tarjoaa ripauksen erätunnelmaa kauniissa mäntymetsässämme. Nokikahvit, nuotiomakkarat ja itse paistetut tikkupullat maistuvat varmasti niin kokeneelle eränkävijälle, kuin ensikertalaisellekin.

Laavulle mahtuu nautiskelemaan max 15 henkilöä kerrallaan, ja sen voi vuokrata joko sellaisenaan tai osana suurempaa juhlakokonaisuutta.

”Metsän poika (tai tyttö) tahdon olla, sankar jylhän kuusiston”

Kavalton Tila

Sinun Tilaisuutesi