fbpx

Navetanvintti

Navetanvinttimme on Kavalton maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Tämä tunnelmallinen vintti on aivan tilan pihapiirissä ja se soveltuu mainiosti 70–160 hengen tilaisuuksiin. Oletpa järjestämässä häitä, syntymäpäiviä, myyjäisiä, pikkujouluja tai vaikka sukujuhlia, ota meihin yhteyttä ja tule tutustumaan.

Navetanvintti yrityksille

Lue lisää

Päärakennus

Kavalton tilan kaunis päärakennus on rakennettu vuonna 1870. Se ei toki ole enää vanhalla mallillaan, vaan vuonna 1924 se on muutettu nykyiseen asuunsa. Rakennus huokuu 1900-luvun alun tunnelmaa, käsinmaalattuineen tapetteineen ja kakluuneineen.

Päärakennus sopii erityisen hyvin tunnelmallisiin perhejuhliin ja juhlaviin illallisiin. Täällä voit järjestää tilaisuuden 10 – 30 henkilölle.

Tuurunlinna

Tuurunlinna on uljas hirsirakennus kallioisessa mäntymetsässä. Se soveltuu juhlapaikaksi kesällä enintään 90 hengelle ja talvella juhlapaikaksi enintään 70 hengelle.Lue lisää

Tuurunlinnassa voit todella kokea olevasi metsän kuninkaallinen.

Isännän savusauna

Savusaunoistamme pienempi sijaitsee pihapiiristä n. 500 m päässä metsässä. Saunaan mahtuu yhtä aikaa 15 – 20 henkilöä. Tämä sauna on oikein perinteinen savusauna! Löylyistä pääsee nopeasti pulahtamaan lampeen ja talvella myös avantoon. Saunatuvassa mahtuu ruokailemaan maksimissaan 8 henkeä, terassilla kesäaikaan 12 henkeä. Katetulla lasiterassilla on myös mukava vilvoitella saunan jälkeen. Käytössä kaksi erillistä pukeutumistilaa, sauna on yksi yhteinen.Lue lisää

Riekkotupa

Savusaunan vieressä sijaitseva erillinen tupa, jossa on parvi majoitusta varten. Riekkotupa on erityisen tunnelmallinen paikka esimerkiksi hääyön viettoon.

Kysele lisää Kavalton tilan hääyöpaketista osoitteesta asiakaspalvelu@kavaltontila.com

Riekkotuvassa on todella hieno tunnelma!

Tuurun savusauna

Lammen toisessa päässä sijaitseva Tuurunsavusauna on Isännänsavusaunaa suurempi, samaan aikaan löylyihin mahtuu jopa 35 henkilöä. Tuurunsavusaunassa on moderni, pelletillä toimiva savusaunakiuas, josta tuleekin todella pehmeät ja miellyttävät löylyt, jotka sopivat vähän kokemattomillekin savusaunojille. Lasitettu terassi antaa mukavasti lisätilaa ja saunatuvassa mahtuu oleskelemaan / ruokailemaan max. 27 hlöä.

Tuurunsavusaunan tupa soveltuu myös koulutuskäyttöön. Kokousvarustelu käytössänne.

Lisätilaa Tuurunsaunalla antaa Taijan tupa, jota voidaan käyttää pukeutumistilana, ryhmätyötilana tai majoituskäyttössä.

Taijan tupa

Tuurun savusaunan vieressä lisätilaa antaa Taijan Tupa. Sitä voidaan käyttää pukeutumistilana ja

majoittumaan mahtuu max 6 henkeä.

Tilaa jopa kuudelle hengelle yöpyä!

Anttila

2020 syksyllä tilalle valmistunut kota-laavu on saanut nimensä rakentajansa, isäntä Antin mukaan!

Anttilan tunnelmallisille tulille mahtuu maksimissaan 18 henkeä kerrallaan istumaan. Tarjoilut tuomme teille esille, viereiseen Liiteriin. Sisä wc:t ovat käytettävissä.

Näissä olosuhteissa ulkotilaisuuden järjestäminen onkin erittäin mukavaa! Illanvietot, synttärit, kokoukset, tiimi-palaverit, tyhy-päivät jne. onnistuvat kaikki ulkona.

Kysy tarjousta ryhmällesi: asiakaspalvelu@kavaltontila.com

Tervetuloa Anttilaan!

Elävän tulen äärellä – Tähtitaivaan alla

Laavu

Metsälaavumme tarjoaa ripauksen erätunnelmaa kauniissa mäntymetsässämme. Nokikahvit, nuotiomakkarat ja itse paistetut tikkupullat maistuvat varmasti niin kokeneelle eränkävijälle, kuin ensikertalaisellekin.

Laavulle mahtuu nautiskelemaan max 15 henkilöä kerrallaan, ja sen voi vuokrata joko sellaisenaan tai osana suurempaa juhlakokonaisuutta.

”Metsän poika (tai tyttö) tahdon olla, sankar jylhän kuusiston”

Kavalton Tila

Sinun Tilaisuutesi