Taija Kavalto

Tilan emäntä

Olen Kavalton tilan emäntä. Miniänä olen ollut talossa vuodesta 1993 asti. Nykyään toimin yrittäjänä sukutilalla yhdessä mieheni Antin kanssa. Vastaan Kavalton tilan myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Talossa on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä, ja ensisijaisena tehtävänäni on huolehtia asiakkaiden toiveista henkilökohtaisesti. Juhlien suunnittelupalaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistamme riittävän ja kiireettömän aikataulun juuri teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Olethan rohkeasti yhteydessä!

Minusta on hienoa olla mukana rakentamassa muistoja ja tuomassa laatua ihmisten elämään.

Antti Kavalto

Tilan isäntä

Olen suvun 11. isäntä talossa. Koen tämän etuoikeutena ja teen parhaani, että hoidossani tila jatkaa sen kunniakkaita perinteitä. Hoidan isäni kanssa maanviljelystä ja teen pihahommia. Lämmitän saunoja, leikkaan nurmikoita ja teen talvella lumityöt. Töitä riittää ja tilalla onkin koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään tilan muiden töiden ohessa. Kirvesmiehen hommatkin sujuvat minulta ammattitaidolla.

Tilan isäntänä jatkan sukupolvien ketjua – haluan kunnioittaa perinteitä ja samalla luoda uusia.

Ville Toimio

Salivastaava

Olen hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen, ja alalta yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava asiakaspalvelija. Työni Kavalton tilalla on monipuolinen ja se tekee siitä erityisen mukavaa. Työskentelen erilaisten tilaisuuksien parissa kokousisännöinnistä hääjuhliin, sekä huolehdin, että tilamme ovat aina siistit ja toimivat.

Tervetuloa Kavaltoon viihtymään!

Tyytyväinen asiakas on aina paras kiitos.

Tytti Gröhn

Ensimmäisen työvuoroni Kavalton tilalla tein, kun olimme asuneet Piikkiössä vasta hetken ja oli mahtavaa löytää töitä lähes naapurista.
Tykästyin heti porukkaan ja tapaan toimia, joten kävin silloin tällöin salin puolella sekä saunatarjoiluissa extraamassa muun päivätyöni ohessa.
Olen tehnyt ravintola-alan töitä monipuolisesti ja aina innolla halunnut oppia uutta. Minulla on vankka osaaminen asiakaspalvelusta ja se heijastuu kaikkeen mitä työssäni teen. Olen kouluttanut itseäni työn ohessa myös työssäoppijoiden ja uusien työntekijöiden ohjaukseen ja perehdytän mielelläni uusia ammattilaisia alalle. Olen työskennellyt lisäksi puhdistuspalvelualalla. Minulla on tarkka silmä siisteyden suhteen, rakastan hyvää järjestystä. Lue lisää

Iloa minulle tuottaa hymyillen ja rupatellen töihinsä palaavat ruokailijat.

Pirjo Määttä-Lehtinen

Hei! Minun nimeni on Pirjo Määttä-Lehtinen ja olen saanut nauttia Kavalton tilan upeasta ilmapiiristä jo vuodesta 2011.
Eläkeiän lähestyessä työni vaihtui tilalta pääsääntöisesti Kavalton hoitamaan Piikkiö Works:in ruokalaan, missä päivät kuluvat vauhdikkaasti ja rattoisasti keittiötöiden touhussa ja asiakaspalvelussa kassalla.
Meillä ruoka on aina taattua tavaraa ja päivästä tulee hieno fiilis kylläisten ja tyytyväisten asiakkaiden myötä!

Toisen ihmisen palvelemisessa on jotain ainutlaatuisen kaunista.

Päivi Vaimala

Olen Kavalton Tilan kokki. Minulla on vuosien kokemus ravintola-alalta ja minulle on kunnia-asiasaada valmistaa herkullista ruokaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Pidän raaka-aineiden alkuperää ja korkeaa laatua erittäin tärkeänä. Niin arkilounaan ja – illallisen sekä juhla-aterian toteuttamiseen valmistaudun täydellä sydämellä ja haluan omalta osaltani olla luomassa asiakkaille unohtumattoman kokemuksen Kavalton Tilalla.

Jasmin Vilén

Hei, olen Jasmin!

Tulin Kavalton tilalle työkokeiluun ja nyt jo vuoden talossa olleena kuulun vakio porukkaan.

Tällä hetkellä opiskelen oppisopimuksella kokiksi.

Työskentelen pääsääntöisesti tilan keittiössä mutta tarvittaessa myös muualla. Keittiössä parasta osaamisalaani ovat ehdottomasti herkulliset täytekakut sekä muut leivonnaiset. Parasta tässä työssä on että jokainen päivä on erilainen, päivittäin opin uutta!

Tervetuloa Kavaltoon herkuttelemaan!

Viivi Koskinen

Moi olen Viivi!

Valmistuin kaksi vuotta sitten parturi-kampaajaksi mutta kun en ole vielä päättänyt mikä minusta tulee ”isona” niin olin valmis kokeilemaan mitä vaan työtä. Aloitin Piikkio Works henkilöstöruokalan kassana / tiskaajana ja nyt teen myös tilalla töitä tarjoilusta mankelointiin ja kaikkea siltä väliltä. Olen saanut nyt kahden vuoden aikana hyvän työkokemuksen catering alalta, olen oppinut kaiken vaan työtä tekemällä. Jokainen päivä on erilainen.

Tervetuloa viihtymään Kavalton tilalle!

Ilona Lintula

Moikka!
Olen Ilona, uusin tulokas Kavalton tilan tiimissä.

Työpaikkaa vaihtaessani etsin monipuolista työtä ja se toteutuukin Kavalton tilalla erinomaisesti!
Työssäni arvostan rehtiä valmiutta palvella asiakasta hänen toiveidensa mukaisesti ja vielä vähän yli odotusten

Työpaikkaruokala Piikkiö Works:in asiakaslähtöinen palvelu sekä Kavalton tilan mahtava miljöö tuovat lisäkipinää työn tekemiseen.

Tervetuloa löytämään Sinulle sopivaa kipinää Kavalton tilan tarjonnasta ja puitteista!

Työpaikkamme Kavalton tila

Osallistuimme Villen kanssa Työterveyslaitoksen järjestämään esimieskoulutukseen ja tässä video koulutuksen tuotoksista. Olen niin iloinen näistä hienoista ihmisistä ympärilläni joiden kanssa saan jakaa työpäiväni, kaiken ilon ja murheen jota tekeminen tuottaa. Kumpa riittävästi muistaisimme pysähtyä asioiden äärelle, puhuminen kannattaa aina. Kun vietät lähes kolmanneksen elämästäsi työpaikalla niin on sanomattakin selvää, että soisi siellä jokaisen olevan tyytyväinen oloonsa. Hyvä esimiestyö on tässä asiassa A ja O!

Julkaissut Kavalton Tila Oy Torstaina 21. marraskuuta 2019