fbpx

Taija Kavalto

Tilan emäntä

Olen Kavalton tilan emäntä. Miniänä olen ollut talossa vuodesta 1993 asti. Toimin yrittäjänä sukutilalla yhdessä mieheni Antin kanssa. Vastaan Kavalton tilan myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Tässä talossa on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä, ja ensisijaisena tehtävänäni on huolehtia asiakkaiden toiveista, henkilökohtaisesti. Juhlien suunnittelupalaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistamme riittävän ja kiireettömän aikataulun juuri teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Olethan rohkeasti yhteydessä!

Minusta on hienoa olla mukana rakentamassa muistoja ja tuomassa laatua ihmisten elämään.

Antti Kavalto

Tilan isäntä

Olen suvun 11. isäntä talossa. Koen tämän etuoikeutena ja teen parhaani, että hoidossani tila jatkaa sen kunniakkaita perinteitä. Tehtäväni ovat monipuoliset:  Lämmitän saunoja, leikkaan nurmikoita, huolehdin rakennuksista ja piha-alueista, talvella teen lumityöt ja hiekoitukset. Töitä riittää ja tilalla onkin koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään tilan muiden töiden ohessa. Kirvesmiehen hommatkin sujuvat minulta ammattitaidolla.

Tilan isäntänä jatkan sukupolvien ketjua – haluan kunnioittaa perinteitä ja samalla luoda uusia.

Ville Toimio

Salivastaava

Olen hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen, ja alalta yli kymmenen vuoden kokemuksen, omaava asiakaspalvelija. Työni Kavalton tilalla on monipuolinen ja se tekee siitä erityisen mukavaa. Työskentelen erilaisten tilaisuuksien parissa kokousisännöinnistä hääjuhliin, sekä huolehdin, että tilamme ovat aina siistit ja toimivat.

Tervetuloa Kavaltoon viihtymään!

Tyytyväinen asiakas on aina paras kiitos.

Päivi Vaimala

Olen Kavalton Tilan kokki. Minulla on vuosien kokemus ravintola-alalta ja minulle on kunnia-asiasaada valmistaa herkullista ruokaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Pidän raaka-aineiden alkuperää ja korkeaa laatua erittäin tärkeänä. Niin arkilounaan ja – illallisen sekä juhla-aterian toteuttamiseen valmistaudun täydellä sydämellä ja haluan omalta osaltani olla luomassa asiakkaille unohtumattoman kokemuksen Kavalton Tilalla.

Salla Pitkänen

Moi!

Olen Salla.

Olen nuoresta pitäen ollut ravintola-alalla töissä. Restonomiksi valmistumiseni jälkeen polku johti töihin Kavalton tilalle. Työni tilan kokkina on monipuolista ja haluan tarjota asiakkaillemme aina mahdollisimman maukasta ruokaa. Kavaltossa työskentelystä erityisen mukavaa tekee huippu työporukka sekä ihanat asiakkaamme.

Tervetuloa nauttimaan meille maku elämyksistä!

Anu Niemelä

Olen Anu, uusin lisä Kavalton tiimiin.
Aloitin työt Kavaltolla toukokuussa 2023.
Olen elämäni aikana ollut monessa eri asiakaspalveluammatissa ja kiinnostuinkin Kavalton tilalla työskentelystä työn monipuolisuuden vuoksi.
Pyrin aina asiakkaan odotusten ylittävään palveluun ja haluankin olla paikalla luomassa asiakkaalle ikimuistoisia juhlapäiviä.
Tervetuloa kokemaan elämyksellisiä hetkiä Kavalton tilalle!

Jenni Topi-hulmi

Olen Jenni, ravintola-alan moniosaaja 15 vuoden kokemuksella. Työskentelen pääosin keittiössä valmistamassa herkullista ruokaa ja leivonnaisia asiakkaillemme. Työ on monipuolista ja pääsenkin toteuttamaan intohimoani ruokaan ja raaka-aineisiin laajasti tarjoten makuelämyksiä asiakkaillemme kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Tervetuloa maistelemaan lopputulosta Kavalton tilalle!

Työpaikkamme Kavalton tila

Osallistuimme Villen kanssa Työterveyslaitoksen järjestämään esimieskoulutukseen ja tässä video koulutuksen tuotoksista. Olen niin iloinen näistä hienoista ihmisistä ympärilläni joiden kanssa saan jakaa työpäiväni, kaiken ilon ja murheen jota tekeminen tuottaa. Kumpa riittävästi muistaisimme pysähtyä asioiden äärelle, puhuminen kannattaa aina. Kun vietät lähes kolmanneksen elämästäsi työpaikalla niin on sanomattakin selvää, että soisi siellä jokaisen olevan tyytyväinen oloonsa. Hyvä esimiestyö on tässä asiassa A ja O!

Julkaissut Kavalton Tila Oy Torstaina 21. marraskuuta 2019