Itse leivotut leivät

Meillä Kavalton Tilalla leivomme leivät itse. Käsin leivottujen leipiemme tuoreus ja maku tuovat ainutlaatuista kotitekoista tunnelmaa jokaiseen tilaisuuteen. Leipämme ovat taidolla ja rakkaudella tehtyjä, ja niistä huokuu perinteinen leivonnan ilo.

Harkiten käytetyt puolivalmisteet

Käytämme puolivalmisteita vain harkiten ja tarpeen mukaan. Meille on tärkeää tarjota mahdollisimman paljon itsetehtyjä ja tuoreita ruokia, jotka on valmistettu alusta asti omassa keittiössämme.

Lähiruoka suoraan tuottajilta

Hankimme raaka-aineemme suoraan paikallisilta tuottajilta, jotta voimme tarjota tuoretta ja laadukasta lähiruokaa. Tämän kautta tuemme paikallisia yrittäjiä ja varmistamme, että raaka-aineemme ovat aina tuoreita ja mahdollisimman vähän käsiteltyjä.

Itsetehdyt tarjoilut

Kaikki tarjoilut tilaisuuksissamme ovat itsetehtyjä ja käsintehtyjä. Panostamme siihen, että jokainen tarjoilu on valmistettu omassa keittiössämme, tuoden esille aitoutta ja käsityön arvostusta.

Aidot ja perinteiset maut

Tarjoamme aitoja ja perinteisiä makuja, joissa yhdistyvät klassinen suomalainen keittiö ja modernit vivahteet. Ruokamme edustaa perinteitä kunnioittavaa käsityötaitoa, joka on saanut pienen ripauksen nykyaikaista twistiä.

Sesongin raaka-aineet

Seuraamme tarkasti sesonkeja ja satokalenteria, jotta voimme hyödyntää kauden parhaita raaka-aineita. Tämä takaa sen, että ruoat ovat aina tuoreita ja täynnä makua, samalla kun ne heijastavat vuodenaikojen vaihtelua.

Kauniisti esille laitettu ruoka

Meillä Kavalton Tilalla ruoka on aina kauniisti esille laitettu kaikissa tilaisuuksissa. Uskomme, että kauneus on puoli ruokaa, ja panostamme huolellisesti ruokien esillepanoon, jotta vieraat voivat nauttia sekä makuelämyksistä että visuaalisesta ilosta.