Henkilökunta

Taija Kavalto

Taija Kavalto

050 563 0000

Tilan emäntä Taija on miniänä talossa ja toimii yrittäjänä sukutilalla yhdessä miehensä Antin kanssa. Taija vastaa myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Taijalla on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä ja hän huolehtiikin asiakkaiden toiveista henkilökohtaisesti. Juhla-palaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistetaan riittävä ja kiireetön aikataulu, juuri Teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Antti Kavalto

0500 784 558

Antti on suvun 11. Isäntä talossa. Hän hoitaa isänsä kanssa maanviljelystä ja tekee pihahommia. Antti lämmittää saunoja, leikkaa nurmikoita ja tekee talvella lumityöt. Tilalla on koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään, mutta kirvesmiehen hommatkin sujuvat Antilta näppärästi.

Ville Toimio

040 8211 219

Salivastaavamme Ville on iloinen asiakaspalvelija! Hän siivoaa, laittaa tiloja juhlakuntoon, kattaa ja koristelee. Ville on yksi talon tukipilareista ja häneltä saa vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Taijan ollessa vapaalla tai lomalla, Ville toimii myös hänen tehtävissään. Työnjohtajana Ville pitää hyvää tekemisen meininkiä yllä!

Mira Hartikainen

Kokki

Mira Hartikainen

Minä olen Mira. Leivon ja valmistan ruokia Kavalton Tilalla Hannun aisa-parina sekä vuorokuukausin Tytin kanssa PiikkioWorksin henklöstöruokalassa.
Opiskelin Turku Ai:n aikuispuolella ravintolakokin perustutkinnon. Pääosin oppini olen kuitenkin saanut yrityksen ja erehdyksen kautta 😊 
Uusien reseptien etsiminen ja kokeileminen sekä vanhojen ohjeiden "tuunaus" on intohimoni.
Tervetuloa nauttimaan Kavalton Tilalle suurella ❤ valmistettua ruokaa!

Pirjo Määttä

Pirjo työskentelee Kavalton Tilalla asiakaspalvelu tehtävissä. Hänen hymynsä ja ystävällinen asenteensa ei jätä ketään kylmäksi. Pirjo tekee aina kaikkensa varmistaakseen asiakkaiden 100% viihtymisen Kavaltossa. Hänen lupsakka luonteensa ja elämänkokemuksensa on meille nuoremmille tavoittelemisen arvoinen asia. Pirjo siivoaa, kattaa, pyykkää ja palvelee, mitä milloinkin tarvis on!

Hannu Sundell

050 5217 260

Keittiöpäälikkö Hannu Sundell

Ruoka ja kokkaaminen on aina ollut intohimoni!

Ruoka herättää meissä kaikissa tunteita ja jokaisella on siitä omat henkilökohtaiset mielipiteet. Itse pidän erityisesti yksinkertaisesti valmistetusta kotiruuasta. Ravintolassa syödessäni tilaan mielelläni kalaa, koska se on mielestäni hyvä mittari keittiön tasosta.

Työni Kavalton Tilan keittiössä on monipuolista ja vaihtelevaa. Useinmiten löydän  itseni lieden äärestä kastiketta keittelemässä. Jos olisin ranskalainen kokki, olisin varmasti saucier eli "Vanhan liiton " kastikekokki.

Elämä pyörii aikalailla ruuan ympärillä, vapaa-aikanakin tulee kokkailtua perheelle ja ystäville. Seuraan myös alan ruokatrendejä ja aina ulkomaanmatkoilla on mielenkiintoista perehtyä kunkin maan ruokakultturiin, mikä ilmentää kunkin kansakunnan identiteettiä. Meillä täällä Suomessa on mahtavat raaka-aineet ja työssäni käytänkin niin paljon kuin mahdollista lähituottajien raaka-aineita

Hannun motto: Elämä on liian lyhyt syödäksesi huonoa ruokaa!

Hannun historiaa:
Olen ollut HoReCa-alalla vuodesta 1983 lähtien. Matkani erilaisissa keittiöissä alkoi Rovaniemeltä, missä suoritin alan opinnot ja aloitin kokkina työskentelyn. Paljon on kulunut aikaa ja useita työpaikkoja on ollut matkan varrella. Ammatissa kehittymisen kannalta se on ensiarvoisen tärkeää. Olen työskennellyt. erilaisissa ravintoloissa, hotelleissa, kylpylöissä Suomessa, Tukholmassa, Bosniassa, Lapissa, Thaimaassa... Kerkesin olemaan ruokatuotannon opettajanakin Ammatti-Instituutissa kotikaupungissani Kokkolassa ja kokeilinpa lihamestarin hommiakin Turun Stokkalla. Eli olen lähestynyt aihetta monesta eri näkökulmasta.