Henkilökunta

Taija Kavalto

Taija Kavalto

050 563 0000

Tilan emäntä Taija on miniänä talossa ja toimii yrittäjänä sukutilalla yhdessä miehensä Antin kanssa. Taija vastaa myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Taijalla on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä ja hän huolehtiikin asiakkaiden toiveista henkilökohtaisesti. Juhla-palaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistetaan riittävä ja kiireetön aikataulu, juuri Teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Antti Kavalto

0500 784 558

Antti on suvun 11. Isäntä talossa. Hän hoitaa isänsä kanssa maanviljelystä ja tekee pihahommia. Antti lämmittää saunoja, leikkaa nurmikoita ja tekee talvella lumityöt. Tilalla on koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään, mutta kirvesmiehen hommatkin sujuvat Antilta näppärästi.

Ville Toimio

040 8211 219

Salivastaavamme Ville on iloinen asiakaspalvelija! Hän siivoaa, laittaa tiloja juhlakuntoon, kattaa ja koristelee. Ville on yksi talon tukipilareista ja häneltä saa vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Taijan ollessa vapaalla tai lomalla, Ville toimii myös hänen tehtävissään. Työnjohtajana Ville pitää hyvää tekemisen meininkiä yllä!

Mira Hartikainen

Kokki

Minä olen Mira. Leivon ja valmistan ruokia Kavalton Tilalla Hannun aisa-parina sekä vuorokuukausin Tytin kanssa PiikkioWorksin henklöstöruokalassa.
Opiskelin Turku Ai:n aikuispuolella ravintolakokin perustutkinnon. Pääosin oppini olen kuitenkin saanut yrityksen ja erehdyksen kautta 😊 
Uusien reseptien etsiminen ja kokeileminen sekä vanhojen ohjeiden "tuunaus" on intohimoni.
Tervetuloa nauttimaan Kavalton Tilalle suurella ❤ valmistettua ruokaa!

Pirjo Määttä

Minun nimeni on Pirjo Määttä ja olen töissä Kavalton tilalla, salin puolella. Voisin kyllä sanoa myös että " metsän puolella" koska työn kuvaan kuuluu asiakaspalvelu myös savusaunoilla, laavulla ja kodalla. 

Salin puolella toimitaan asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa juhlissa, kokouksissa yms. Työhöni kuuluu myös valmistelu; Siivous, pyykkäys, petaus, kattaminen, koristelu jne. 

Kun tulin Kavaltoon töihin, olin haaveillut työstä "joka paikan höylänä"ja täällä se toteutuu! Työ on virkistävän monipuolista ja Kuusamolainen sielunmaisemani on kuin kotonaan Kavalton tilan metsissä.

Tervetuloa Kavaltoon!

Hannu Sundell

050 5217 260

Keittiöpäälikkö 

Ruoka ja kokkaaminen on aina ollut intohimoni!

Ruoka herättää meissä kaikissa tunteita ja jokaisella on siitä omat henkilökohtaiset mielipiteet. Itse pidän erityisesti yksinkertaisesti valmistetusta kotiruuasta. Ravintolassa syödessäni tilaan mielelläni kalaa, koska se on mielestäni hyvä mittari keittiön tasosta.

Työni Kavalton Tilan keittiössä on monipuolista ja vaihtelevaa. Useinmiten löydän  itseni lieden äärestä kastiketta keittelemässä. Jos olisin ranskalainen kokki, olisin varmasti saucier eli "Vanhan liiton " kastikekokki.

Elämä pyörii aikalailla ruuan ympärillä, vapaa-aikanakin tulee kokkailtua perheelle ja ystäville. Seuraan myös alan ruokatrendejä ja aina ulkomaanmatkoilla on mielenkiintoista perehtyä kunkin maan ruokakultturiin, mikä ilmentää kunkin kansakunnan identiteettiä. Meillä täällä Suomessa on mahtavat raaka-aineet ja työssäni käytänkin niin paljon kuin mahdollista lähituottajien raaka-aineita

Hannun motto: Elämä on liian lyhyt syödäksesi huonoa ruokaa!

Hannun historiaa:
Olen ollut HoReCa-alalla vuodesta 1983 lähtien. Matkani erilaisissa keittiöissä alkoi Rovaniemeltä, missä suoritin alan opinnot ja aloitin kokkina työskentelyn. Paljon on kulunut aikaa ja useita työpaikkoja on ollut matkan varrella. Ammatissa kehittymisen kannalta se on ensiarvoisen tärkeää. Olen työskennellyt. erilaisissa ravintoloissa, hotelleissa, kylpylöissä Suomessa, Tukholmassa, Bosniassa, Lapissa, Thaimaassa... Kerkesin olemaan ruokatuotannon opettajanakin Ammatti-Instituutissa kotikaupungissani Kokkolassa ja kokeilinpa lihamestarin hommiakin Turun Stokkalla. Eli olen lähestynyt aihetta monesta eri näkökulmasta. 

Tytti Gröhn

Ensimmäisen työvuoroni Kavalton Tilalla tein, kun olimme asuneet Piikkiössä vasta hetken ja oli mahtavaa löytää töitä lähes naapurista.
Tykästyin heti porukkaan ja tapaan toimia, joten kävin silloin tällöin salin puolella sekä saunatarjoiluissa extraamassa muun päivätyöni ohessa.
Olen tehnyt ravintola-alan töitä monipuolisesti ja aina innolla halunnut oppia uutta. Minulla on vankka osaaminen asiakaspalvelusta ja se heijastuu kaikkeen mitä työssäni teen. Olen kouluttanut itseäni työn ohessa myös työssäoppijoiden ja uusien työntekijöiden ohjaukseen ja perehdytän mielelläni uusia ammattilaisia alalle. Olen työskennellyt lisäksi puhdistuspalvelualalla. Minulla on tarkka silmä siisteyden suhteen, rakastan hyvää järjestystä.

Tästä syksystä alkaen olen osa Kavalton tilan vakituista porukkaa ja työnkuvani on monipuolinen.
Työskennellessäni Piikkiö Worksin Henkilöstöruokalan keittiössä iloa minulle tuottaa hymyilellen ja rupatellen töihinsä palaavat ruokailijat. Suunnittelemme lounaat monipuolisesti yrittäen huomioida mahdollisimman monien mieltymykset ja toteutamme tietysti myös erityisruokavaliot.

Tilalla juhlat, saunaillat ja kokouspäivät ovat se asiakkaalle näkyvä huipennus, jossa on ilo olla mukana. Tämän onnistuminen vaatii etukäteen paljon suunnittelua, yhteistyötä ja valmistelua. 
Pesen pyykkiä, mankeloin liinoja ja valitsen kynttilöitä. 
Siivoan tiloja, petaan sänkyjä ja katan pöytiä.

Puhumattakaan siitä, mikä hulina keittiössä on ruuhka-aikana! Teen tilan keittiössä valmistelevia töitä kananmunien kuorimisesta lihapullien pyörittämiseen ja leivontaan.
Olen utelias luonne ja haluan olla kaikessa mukana, joten tällainen vaihteleva työ sopii minulle erinomaisesti!