Henkilökunta

Taija Kavalto

Taija Kavalto

050 563 0000

Olen Kavalton tilan emäntä Taija. Olen ollut miniänä talossa vuodesta 1993 asti ja nykyään toimin yrittäjänä sukutilalla, yhdessä mieheni Antin kanssa. Minä vastaan Kavalton tilan myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Talossa on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä ja minun ensisijaisena tehtävänäni on huolehtia asiakkaiden toiveista henkilökohtaisesti. Juhlien suunnittelu-palaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistamme riittävän ja kiireettömän aikataulun, juuri Teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Olethan rohkeasti yhteydessä!

Antti Kavalto

0500 784 558

Antti on suvun 11. Isäntä talossa. Hän hoitaa isänsä kanssa maanviljelystä ja tekee pihahommia. Antti lämmittää saunoja, leikkaa nurmikoita ja tekee talvella lumityöt. Tilalla on koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään, mutta kirvesmiehen hommatkin sujuvat Antilta näppärästi.

Ville Toimio

040 8211 219

Salivastaava

Olen hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen, ja alalta yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava asiakaspalvelija. Työni Kavalton tilalla on monipuolinen ja se tekee siitä erityisen mukavaa. Työskentelen erilaisten tilaisuuksien parissa kokous isännöinnistä hääjuhliin, sekä huolehdin, että tilamme ovat aina siistit ja toimivat. Tervetuloa Kavaltoon viihtymään!

Tytti Gröhn

Ensimmäisen työvuoroni Kavalton Tilalla tein, kun olimme asuneet Piikkiössä vasta hetken ja oli mahtavaa löytää töitä lähes naapurista.
Tykästyin heti porukkaan ja tapaan toimia, joten kävin silloin tällöin salin puolella sekä saunatarjoiluissa extraamassa muun päivätyöni ohessa.
Olen tehnyt ravintola-alan töitä monipuolisesti ja aina innolla halunnut oppia uutta. Minulla on vankka osaaminen asiakaspalvelusta ja se heijastuu kaikkeen mitä työssäni teen. Olen kouluttanut itseäni työn ohessa myös työssäoppijoiden ja uusien työntekijöiden ohjaukseen ja perehdytän mielelläni uusia ammattilaisia alalle. Olen työskennellyt lisäksi puhdistuspalvelualalla. Minulla on tarkka silmä siisteyden suhteen, rakastan hyvää järjestystä.

Nyt olen osa Kavalton tilan vakituista porukkaa ja työnkuvani on monipuolinen.
Työskennellessäni Piikkiö Worksin Henkilöstöruokalan keittiössä iloa minulle tuottaa hymyilellen ja rupatellen töihinsä palaavat ruokailijat. Suunnittelemme lounaat monipuolisesti yrittäen huomioida mahdollisimman monien mieltymykset ja toteutamme tietysti myös erityisruokavaliot.

Tilalla juhlat, saunaillat ja kokouspäivät ovat se asiakkaalle näkyvä huipennus, jossa on ilo olla mukana. Tämän onnistuminen vaatii etukäteen paljon suunnittelua, yhteistyötä ja valmistelua. 
Pesen pyykkiä, mankeloin liinoja ja valitsen kynttilöitä. 
Siivoan tiloja, petaan sänkyjä ja katan pöytiä.

Puhumattakaan siitä, mikä hulina keittiössä on ruuhka-aikana! Teen tilan keittiössä valmistelevia töitä kananmunien kuorimisesta lihapullien pyörittämiseen ja leivontaan.
Olen utelias luonne ja haluan olla kaikessa mukana, joten tällainen vaihteleva työ sopii minulle erinomaisesti! 

Pirjo Määttä

Minun nimeni on Pirjo Määttä ja olen töissä Kavalton tilalla, salin puolella. Voisin kyllä sanoa myös että " metsän puolella" koska työn kuvaan kuuluu asiakaspalvelu myös savusaunoilla, laavulla ja kodalla. 

Salin puolella toimitaan asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa juhlissa, kokouksissa yms. Työhöni kuuluu myös valmistelu; Siivous, pyykkäys, petaus, kattaminen, koristelu jne. 

Kun tulin Kavaltoon töihin, olin haaveillut työstä "joka paikan höylänä"ja täällä se toteutuu! Työ on virkistävän monipuolista ja Kuusamolainen sielunmaisemani on kuin kotonaan Kavalton tilan metsissä.

Tervetuloa Kavaltoon!

Hannu Sundell

050 5217 260

Keittiöpäälikkö 

Ruoka ja kokkaaminen on aina ollut intohimoni!

Ruoka herättää meissä kaikissa tunteita ja jokaisella on siitä omat henkilökohtaiset mielipiteet. Itse pidän erityisesti yksinkertaisesti valmistetusta kotiruuasta. Ravintolassa syödessäni tilaan mielelläni kalaa, koska se on mielestäni hyvä mittari keittiön tasosta.

Työni Kavalton Tilan keittiössä on monipuolista ja vaihtelevaa. Useinmiten löydän  itseni lieden äärestä kastiketta keittelemässä. Jos olisin ranskalainen kokki, olisin varmasti saucier eli "Vanhan liiton " kastikekokki.

Elämä pyörii aikalailla ruuan ympärillä, vapaa-aikanakin tulee kokkailtua perheelle ja ystäville. Seuraan myös alan ruokatrendejä ja aina ulkomaanmatkoilla on mielenkiintoista perehtyä kunkin maan ruokakultturiin, mikä ilmentää kunkin kansakunnan identiteettiä. Meillä täällä Suomessa on mahtavat raaka-aineet ja työssäni käytänkin niin paljon kuin mahdollista lähituottajien raaka-aineita

Hannun motto: Elämä on liian lyhyt syödäksesi huonoa ruokaa!

Hannun historiaa:
Olen ollut HoReCa-alalla vuodesta 1983 lähtien. Matkani erilaisissa keittiöissä alkoi Rovaniemeltä, missä suoritin alan opinnot ja aloitin kokkina työskentelyn. Paljon on kulunut aikaa ja useita työpaikkoja on ollut matkan varrella. Ammatissa kehittymisen kannalta se on ensiarvoisen tärkeää. Olen työskennellyt. erilaisissa ravintoloissa, hotelleissa, kylpylöissä Suomessa, Tukholmassa, Bosniassa, Lapissa, Thaimaassa... Kerkesin olemaan ruokatuotannon opettajanakin Ammatti-Instituutissa kotikaupungissani Kokkolassa ja kokeilinpa lihamestarin hommiakin Turun Stokkalla. Eli olen lähestynyt aihetta monesta eri näkökulmasta.