Henkilökunta

Taija Kavalto

Taija Kavalto

050 563 0000

Tilan emäntä Taija on miniänä talossa ja toimii yrittäjänä sukutilalla yhdessä miehensä Antin kanssa. Taija vastaa myynnistä, markkinoinnista ja työn organisoinnista. Taijalla on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä ja hän huolehtiikin asiakkaiden toiveista henkilökohtaisesti. Juhla-palaverit sovitaan aina etukäteen ja näin varmistetaan riittävä ja kiireetön aikataulu, juuri Teidän tilaisuutenne suunnitteluun.

Antti Kavalto

0500 784 558

Antti on suvun 11. Isäntä talossa. Hän hoitaa isänsä kanssa maanviljelystä ja tekee pihahommia. Antti lämmittää saunoja, leikkaa nurmikoita ja tekee talvella lumityöt. Tilalla on koko ajan jokin pikku rakennusprojekti meneillään, mutta kirvesmiehen hommatkin sujuvat Antilta näppärästi.

Ville Toimio

040 8211 219

Salivastaavamme Ville on iloinen asiakaspalvelija! Hän siivoaa, laittaa tiloja juhlakuntoon, kattaa ja koristelee. Ville on yksi talon tukipilareista ja häneltä saa vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen. Taijan ollessa vapaalla tai lomalla, Ville toimii myös hänen tehtävissään. Työnjohtajana Ville pitää hyvää tekemisen meininkiä yllä!

Mira Hartikainen

Vuoro kuukausin tilan keittiössä sekä Piikkio Worksin lounasruokalassa häärivä kokkimme Mira kuuluu jo talon vakiokalustoon. Miran käsissä syntyy niin herkullista ruokaa kuin taivaallisia kakkujakin! Maistuis varmaan sullekin!

Pirjo Määttä

Pirjo työskentelee Kavalton Tilalla asiakaspalvelu tehtävissä. Hänen hymynsä ja ystävällinen asenteensa ei jätä ketään kylmäksi. Pirjo tekee aina kaikkensa varmistaakseen asiakkaiden 100% viihtymisen Kavaltossa. Hänen lupsakka luonteensa ja elämänkokemuksensa on meille nuoremmille tavoittelemisen arvoinen asia. Pirjo siivoaa, kattaa, pyykkää ja palvelee, mitä milloinkin tarvis on!

Hannu Sundell

050 5217 260

Keittiöpäälikkömme Hannu vastaa keittiömme toiminnasta sekä Kavalton tilalla että PiikkioWorksin henkilöstöruokalassa. Hannun positiivinen asenne ja vuosien tuoma kokemus ruuan valmistuksesta antaa vankan kivijalan Kavalton tilan herkullisille ruuille.